Gulet M/S Kadena se nahaja v marini Šibenik (Marina Mandalina). Zgrajena je bila leta 1999, kar pomeni, da je barka stara 20 let. Ima 6 kabin in je primerna za največ 12 ljudi.

Gulet je dolga 32.0m, široka 7.50m in ima 2.70m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Gulet M/S Kadena ima motor 450 hp Cummins.

M/S Kadena (Kadena)

Šibenik (Marina Mandalina)


Država: Croatia
Tip: Gulet
Leto: 1999
Dolžina: 32,0 m
Št. kabin: 6
Ležišča: 12
Širina: 7.50 m
Ugrez: 2.70 m
Motor: 450 hp Cummins
Rezervoar: 0

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.