Pravilnik zasebnosti

Splošno

Zasebnost uporabnikov, ki obiščejo naše spletno mesto, jemljemo zelo resno. Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, kaj se zgodi z vsemi osebnimi podatki, ki nam jih posredujete, ali ki jih zbiramo, ko obiščete našo spletno stran. Ta pravilnik občasno posodabljamo, zato vas prosimo, da ga redno pregledujete.

Informacije, ki jih zbiramo

Pri vodenju in vzdrževanju naše spletnega mesta zbiramo in obdelujemo sledeče podatke:

  • Informacije o vaši uporabi naše spletne strani, vključno s podrobnostmi o vaših obiskih, kot so ogledane strani in viri, do katerih dostopate. Takšne informacije vključujejo vaš IP, spletno mesto, ki ste ga prej obiskali, in spletno mesto, ki ste ga obiskali, ko ste zapustili naše spletno mesto.
  • Informacije, ki jih dobite prostovoljno. Na primer, ko pošljete poizvedbo o zakupu jadrnice.
  • Informacije, ki jih posredujete, ko komunicirate z nami na kakršen koli način: e-pošta, telefon.
  • Informacije, prejete iz naše Facebook aplikacije, Facebook komentarjev, poštnega seznama in Google Analytics.

Uporaba piškotkov

Piškotki zagotavljajo informacije o računalniku, ki ga uporablja obiskovalec. Piškotke lahko po potrebi uporabimo za zbiranje informacij o vašem računalniku, ki nam pomagajo pri izboljšanju naše spletne strani.

Informacije o vaši splošni uporabi interneta lahko zberemo s piškotkom. Kadar se uporabljajo, se ti piškotki prenesejo v računalnik in shranijo na trdi disk računalnika. Takšne informacije vas morda ne identificirajo osebno.

Nastavitve v računalniku lahko prilagodite, če želite zavrniti piškotke. To lahko enostavno izvedete tako, da v brskalniku aktivirate nastavitev zavrnitve piškotkov.

Uporaba vaših podatkov

Informacije, ki jih zberemo od vas, uporabljamo za zagotavljanje naših storitev. Poleg tega lahko podatke uporabimo za enega ali več naslednjih namenov:

  • Da bi vam posredovali informacije, ki jih zahtevate od nas v zvezi z našimi izdelki ali storitvami.
  • Za izpolnitev naših zakonskih obveznosti.
  • Obveščamo vas o vseh spremembah naše spletne strani, storitev ali blaga in izdelkov.

Če ste od nas že kupili blago ali storitve, vam lahko posredujemo podrobnosti o podobnem blagu ali storitvah ali drugem blagu in storitvah, ki vas morda zanimajo.

Če je bilo vaše soglasje vnaprej zagotovljeno, lahko izbranim tretjim osebam dovolimo uporabo vaših podatkov, da vam omogočijo, da vam posredujejo informacije o nepovezanem blagu in storitvah, za katere menimo, da vas lahko zanimajo. Če je tako soglasje zagotovljeno, ga lahko kadarkoli prekličete.

Shranjevanje osebnih podatkov

Pri upravljanju naše spletne strani bo morda potrebno prenesti podatke, ki jih zberemo od vas, na lokacije izven Evropske unije za obdelavo in shranjevanje. Če nam posredujete svoje osebne podatke, se strinjate s tem prenosom, shranjevanjem ali obdelavo. Naredimo vse, kar je v naši moči, da zagotovimo, da so sprejeti vsi razumni ukrepi za zagotovitev, da se vaši podatki varno shranijo.

Na žalost pošiljanje informacij prek interneta ni popolnoma varno in včasih se lahko takšne informacije prestrežejo. Ne moremo jamčiti za varnost podatkov, ki ste jih izbrali za elektronsko pošiljanje. Pošiljanje takšnih informacij je v celoti na lastno odgovornost.

Razkrivanje vaših podatkov

Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili nobeni drugi stranki, razen v skladu s to politiko zasebnosti in v okoliščinah, ki so podrobno opisane spodaj: V primeru, da kupcu prodajamo katero koli ali vse naše dejavnosti. Kjer smo po zakonu zakonsko dolžni razkriti vaše osebne podatke. Nadaljnja zaščita pred goljufijami in zmanjšanje tveganja goljufij.

Povezave tretjih oseb

Včasih na tej spletni strani vključimo povezave do tretjih oseb. Kjer zagotavljamo povezavo, to ne pomeni, da podpiramo ali odobravamo pravilnik te spletne strani glede zasebnosti obiskovalcev. Preden pošljete osebne podatke, morate pregledati njihovo politiko zasebnosti.

Dostop do informacij

Dostopate lahko do vseh informacij, ki jih imamo v zvezi z vami. Upoštevajte, da si pridržujemo pravico, da zaračunamo pristojbino v višini 25 EUR za kritje stroškov, ki so nastali zaradi zagotavljanja informacij.

Kontaktirajte nas

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate glede vseh zadev v zvezi s to politiko zasebnosti na booking@gremojadrat.si

Opozorilo

www.gremojadrat.si lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest ali pa lahko vključuje material kiz drugih spletnih mest. Takšen material je ustvaril ali za zadevne lastnike teh strani in ni pod našim nadzorom. Roza vetrov d.o.o. se ni zavezal, da bo preveril resničnost ali točnost takšnega gradiva in ne bo zagotavljal nobenih predstavitev ali jamstev glede povezav ali njihove vsebine. Roza vetrov d.o.o. je na tej strani zbral informacije za uporabo najemnikov jaht, bodočih najemnikov jaht in njihovih potovalnih strokovnjakov; vse informacije pa se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in brez garancije. NAJBOLJŠO SPLETNO MESTO PREDLOŽI Roza vetrov d.o.o. NA PODLAGI „KOT SO“. GARANCIJE ALI PREDSTAVITVE KAKRŠNEGA IZREDLJENIH ALI IZVEDENIH GARANCIJ ALI NJIHOVIH GARANCIJ IN PREDSTAVITEV NE LAHKO PREDSTAVLJAJO ZARADI VELJAVNOSTI, VKLJUČNO Z BREZ OMEJITVE Popolnost ali natančnost katere koli vsebine. Roza vetrov d.o.o. Ne smejo biti odgovorni za kakršno koli izgubo ali škodo ali stroške kakršnekoli vrste, vključno s škodo, omejeno, neposredno, posredno ali posledično škodo, izgubo podatkov, dohodek ali dobiček, izgubo ali škodo za nepremičnine ali terjatve tretjih oseb, ki so se pojavile v zvezi s KOPIRANJE ALI UPORABA VSEH INFORMACIJ ALI MATERIALA, KI VSEBUJEJO TEGA SPLETNEGA SPLETNEGA MESTA ALI DRUGAČE IZ UPORABE TE SPLETNE STRANI (VKLJUČNO BREZ OMEJITVENIH INFORMACIJ V ZVEZI Z JAHTAMI, OPISANIMI NA TEJ STRANI). Roza vetrov d.o.o. Ne smejo biti odgovorni za kakršno koli škodo ali poškodbo katere koli vrste, ki jo povzroči kakršna koli napaka, izpust, zamuda, računalniški virus, nepooblaščen dostop, sprememba ali uporaba v zvezi s tem spletnim mestom ali katerim koli drugim spletnim mestom. Charter Yacht Results Izjava o omejitvi odgovornosti: Najem plovil in njihovi podatki, prikazani v zgornjih rezultatih, so prikazani v dobri veri in so prepričani, da so pravilni. Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in so brez garancije. Začetne cene so prikazane v različnih valutah za tedenski najem, če ni drugače označeno. Točne cene in druge podrobnosti bodo potrjene za vaš cilj in datume od vašega svetovalca za jahte. Sledite povezavi "Rezerviraj to charter jaht" za izbrano plovilo ali se obrnite na nas in nekoga iz Roza vetrov d.o.o. bo kmalu na voljo.

Posodobljeno 13. april 2019