Jadrnica First47.7 se nahaja v marini Sukošan (Marina Dalmacija). Izdelana je bila leta 2004, kar pomeni, da je stara 15 let. Ima 4 kabine in je primerna za največ 10 ljudi.

Jadrnica je dolga 14.5m, široka 4.19m in ima 2.00m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Jadrnica First47.7 ima motor Volvo 40 h.p..

First47.7 (Neverin)

Sukošan (Marina Dalmacija)


Država: Hrvaška
Tip: Jadrnica
Leto: 2004
Dolžina: 14,5 m
Št. kabin: 4
Ležišča: 10
Širina: 4.19 m
Ugrez: 2.00 m
Motor: Volvo 40 h.p.
Rezervoar: 200.00 l

Pošlji povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.