Najem jadrnice Regal Commodore 2860 se nahaja v marini Split (Marina Špinut), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2008, kar pomeni, da je barka stara 12 let. Ima dve kabini in je primerna za največ 6 ljudi.

Motorni čoln je dolga 9.0m, široka 2.93m in ima 0.90m ugreza. Motorni čoln Regal Commodore 2860 ima motor Volvo Penta 4.3 GXI 225HP/DPS-A 2X.

Regal Commodore 2860 (1115 VD)

Split (Marina Špinut)


Država: Croatia
Tip: Motorni čoln
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2008
Dolžina: 9,0 m
Št. kabin: 2
Ležišča: 6
Širina: 2.93 m
Ugrez: 0.90 m
Motor: Volvo Penta 4.3 GXI 225HP/DPS-A 2X
Rezervoar: 450.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.