Najem jadrnice Oceanis Yacht 54 se nahaja v marini Rogoznica (Marina Frapa), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2022, kar pomeni, da je barka stara eno leto. Ima 3 +1 kabin in je primerna za največ 6 +1 ljudi.

Jadrnica je dolga 56.0m, široka 16 ftm in ima 8m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Jadrnica Oceanis Yacht 54 ima motor 110 hp Yanmar.

Oceanis Yacht 54 (Oceanis Yacht 54)

Rogoznica (Marina Frapa)


Država: Croatia
Tip: Jadrnica
Tip storitve: S posadko
Leto: 2022
Dolžina: 56,0 m
Št. kabin: 3 +1
Ležišča: 6 +1
Širina: 16 ft
Ugrez: 8 ft
Motor: 110 hp Yanmar
Rezervoar: 400.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.