Najem jadrnice Merry Fisher 895 se nahaja v marini Zadar (Marina Zadar), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2022, kar pomeni, da je barka stara dve leti. Ima dve kabini in je primerna za največ 0 ljudi.

Motorni čoln je dolga 30.0m, široka 10 ftm in ima 4m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Motorni čoln Merry Fisher 895 ima motor 2x175 HP Suzuki.

Merry Fisher 895 (Merry Fisher 895)

Zadar (Marina Zadar)


Država: Croatia
Tip: Motorni čoln
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2022
Dolžina: 30,0 m
Št. kabin: 2
Ležišča: 0
Širina: 10 ft
Ugrez: 4 ft
Motor: 2x175 HP Suzuki
Rezervoar: 400.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.