Najem jadrnice Jeanneau Cap Camarat 9.0 WA se nahaja v marini Pula (Marina Veruda), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2018, kar pomeni, da je barka stara tri leta. Ima dve kabini in je primerna za največ 4 (10 persons) ljudi.

Motorni čoln je dolga 9.12m, široka 2.98m in ima 0.80m ugreza. Motorni čoln Jeanneau Cap Camarat 9.0 WA ima motor 400 HP 2x Yamaha 200.

Jeanneau Cap Camarat 9.0 WA (Cap Camarat 9.0 WA)

Pula (Marina Veruda)


Država: Croatia
Tip: Motorni čoln
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2018
Dolžina: 9,12 m
Št. kabin: 2
Ležišča: 4 (10 persons)
Širina: 2.98 m
Ugrez: 0.80 m
Motor: 400 HP 2x Yamaha 200
Rezervoar: 400.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.