Najem jadrnice Jeanneau Prestige 36 Fly se nahaja v marini Split (ACI marina), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2007, kar pomeni, da je barka stara 13 let. Ima dve kabini in je primerna za največ 5 ljudi.

Motorni čoln je dolga 11.8m, široka 3.84m in ima 0.93m ugreza. Motorni čoln Jeanneau Prestige 36 Fly ima motor 2 x 260 hp Volvo.

Jeanneau Prestige 36 Fly (LISSN)

Split (ACI marina)


Država: Croatia
Tip: Motorni čoln
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2007
Dolžina: 11,8 m
Št. kabin: 2
Ležišča: 5
Širina: 3.84 m
Ugrez: 0.93 m
Motor: 2 x 260 hp Volvo
Rezervoar: 800.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.