Najem jadrnice Jeanneau Cap Camarat 7.5 WA SERIE 2 se nahaja v marini Pula (Marina Veruda), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2020, kar pomeni, da je barka stara eno leto. Ima eno kabino in je primerna za največ 2 (8 persons) ljudi.

Motorni čoln je dolga 7.42m, široka 2.54m in ima 0.55m ugreza. Motorni čoln Jeanneau Cap Camarat 7.5 WA SERIE 2 ima motor 250 HP Honda 250.

Jeanneau Cap Camarat 7.5 WA SERIE 2 (Jeanneau Cap Camarat 7.5 WA)

Pula (Marina Veruda)


Država: Croatia
Tip: Motorni čoln
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2020
Dolžina: 7,42 m
Št. kabin: 1
Ležišča: 2 (8 persons)
Širina: 2.54 m
Ugrez: 0.55 m
Motor: 250 HP Honda 250
Rezervoar: 140.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.