Najem jadrnice Jeanneau Cap Camarat 6.5 WA S2 se nahaja v marini Trogir (ACI marina), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2013, kar pomeni, da je barka stara 8 let. Ima eno kabino in je primerna za največ 6 ljudi.

Motorni čoln je dolga 6.34m in 2.48m široka. Motorni čoln Jeanneau Cap Camarat 6.5 WA S2 ima motor Yamaha 150 Four Stroke.

Jeanneau Cap Camarat 6.5 WA S2 (Cap Camarat 6.5 WA S2)

Trogir (ACI marina)


Država: Croatia
Tip: Motorni čoln
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2013
Dolžina: 6,34 m
Št. kabin: 1
Ležišča: 6
Širina: 2.48 m
Motor: Yamaha 150 Four Stroke
Rezervoar: 150.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.