Najem jadrnice Fountain 44 se nahaja v marini Seget Donji (Marina Baotić), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2018, kar pomeni, da je barka stara dve leti. Ima 4 (3+1 skipper) kabin in je primerna za največ 7 (6+skipper) ljudi.

Motorni katamaran je dolga 13.4m, široka 6.61m in ima 1.30m ugreza. Motorni katamaran Fountain 44 ima motor Motorni katamaran.

Fountain 44 (Umbrella Victoria)

Seget Donji (Marina Baotić)


Država: Croatia
Tip: Motorni katamaran
Tip storitve: S posadko
Leto: 2018
Dolžina: 13,4 m
Št. kabin: 4 (3+1 skipper)
Ležišča: 7 (6+skipper)
Širina: 6.61 m
Ugrez: 1.30 m
Motor: Motorni katamaran
Rezervoar: 2000.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.