Najem jadrnice First 47.7 se nahaja v marini Vodice (ACI Marina Vodice), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2003, kar pomeni, da je barka stara 17 let. Ima štiri kabine in je primerna za največ 9 ljudi.

Jadrnica je dolga 14.5m, široka 4.49m in ima 2.30m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Jadrnica First 47.7 ima motor 56 PS / 75 PS.

First 47.7 (FIRST CLASS II)

Vodice (ACI Marina Vodice)


Država: Croatia
Tip: Jadrnica
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2003
Dolžina: 14,5 m
Št. kabin: 4
Ležišča: 9
Širina: 4.49 m
Ugrez: 2.30 m
Motor: 56 PS / 75 PS
Rezervoar: 240.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.