Najem jadrnice Faeton Moraga 1040 Hard Top se nahaja v marini Sukošan (Marina Dalmacija), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2006, kar pomeni, da je barka stara 14 let. Ima dve kabini in je primerna za največ 4 ljudi.

Motorni čoln je dolga 10.5m, široka 3.36m in ima 0.51m ugreza. Motorni čoln Faeton Moraga 1040 Hard Top ima motor 2x350 hp Yanmar .

Faeton Moraga 1040 Hard Top (Angela)

Sukošan (Marina Dalmacija)


Država: Croatia
Tip: Motorni čoln
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2006
Dolžina: 10,5 m
Št. kabin: 2
Ležišča: 4
Širina: 3.36 m
Ugrez: 0.51 m
Motor: 2x350 hp Yanmar
Rezervoar: 850.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.