Najem jadrnice Dufour 36 se nahaja v marini Trogir (ACI marina), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2004, kar pomeni, da je barka stara 19 let. Ima tri kabine in je primerna za največ 8 ljudi.

Jadrnica je dolga 11.21m, široka 3.77m in ima 1.45m ugreza. Jadrnica Dufour 36 ima motor 30 hp VOLVO PENTA MD 2030 SAILDRIVE FIXED PROPELLER.

Dufour 36 (Pia)

Trogir (ACI marina)


Država: Croatia
Tip: Jadrnica
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2004
Dolžina: 11,21 m
Št. kabin: 3
Ležišča: 8
Širina: 3.77 m
Ugrez: 1.45 m
Motor: 30 hp VOLVO PENTA MD 2030 SAILDRIVE FIXED PROPELLER
Rezervoar: 160.00 l DIESEL

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.