Najem jadrnice Beneteau Swift Trawler 30 se nahaja v marini Trogir (ACI marina), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2018, kar pomeni, da je barka stara 6 let. Ima dve kabini in je primerna za največ 6 (4+2) ljudi.

Motorni čoln je dolga 10.39m, široka 3.53m in ima 1m ugreza. Motorni čoln Beneteau Swift Trawler 30 ima motor D-6 Volvo 370 HP.

Beneteau Swift Trawler 30 (Odysseus)

Trogir (ACI marina)


Država: Croatia
Tip: Motorni čoln
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2018
Dolžina: 10,39 m
Št. kabin: 2
Ležišča: 6 (4+2)
Širina: 3.53 m
Ugrez: 1.05 m
Motor: D-6 Volvo 370 HP
Rezervoar: 700.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.