Najem jadrnice Bavaria Cruiser 33 se nahaja v marini Trogir (ACI marina), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2007, kar pomeni, da je barka stara 17 let. Ima dve kabini in je primerna za največ 6 ljudi.

Jadrnica je dolga 10.65m, široka 3.48m in ima 1m ugreza. Jadrnica Bavaria Cruiser 33 ima motor 30 hp VOLVO PENTA D1 30 F, SAILDRIVE 2 BLADE FIXED PROPELLER.

Bavaria Cruiser 33 (Kate)

Trogir (ACI marina)


Država: Croatia
Tip: Jadrnica
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2007
Dolžina: 10,65 m
Št. kabin: 2
Ležišča: 6
Širina: 3.48 m
Ugrez: 1.50 m
Motor: 30 hp VOLVO PENTA D1 30 F, SAILDRIVE 2 BLADE FIXED PROPELLER
Rezervoar: 150.00 l DIESEL

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.