Najem jadrnice Absolute 47 Fly se nahaja v marini Rogoznica (Marina Frapa), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2020, kar pomeni, da je barka stara štiri leta. Ima tri kabine in je primerna za največ 6 ljudi.

Motorna jahta je dolga 48.0m, široka 15 ftm in ima 4m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Motorna jahta Absolute 47 Fly ima motor Volvo IPS 650 (2x353KW/480 HP).

Absolute 47 Fly (Absolute 47 Fly)

Rogoznica (Marina Frapa)


Država: Croatia
Tip: Motorna jahta
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2020
Dolžina: 48,0 m
Št. kabin: 3
Ležišča: 6
Širina: 15 ft
Ugrez: 4 ft
Motor: Volvo IPS 650 (2x353KW/480 HP)
Rezervoar: 1600.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.