Jadranje na deski

Ste si tudi vi kdaj zaželeli švigati po gladini morja s širokim nasmehom na obrazu?

Kako si ne bi, če pa zgleda tako zabavno.

Ampak na morju ste le kak teden, učenje windsurfanja pa gotovo vzame veliko časa, je tako? Ne, k sreči ni.

Osnove jadranja na deski

Osnove jadranja na deski

Osnov jadranja na deski se lahko naučite že v dveh urah. Nato se lahko odločite za izposojo deske in surfate sami ali pa oddelate še kakšno uro z našim inštruktorjem, da boste desko in jadro obvladali zares hitro.

Kako se je mogoče surfati naučiti v tako kratkem času?

  • ker naš inštruktor nikdar ne poučuje več kot treh oseb hkrati (razen ko gre za skupino prijateljev, ki izrazi to željo)
  • ker njegov način učenja, v katerem kombinira teorijo na simulatorju na kopnem in prakso na vodi, zelo hitro obrodi sadove.

Širok nabor desk in jader

Širok nabor desk in jader

V primeru, da že znate windsurfati, imamo širok nabor desk in jader, ki si jih lahko sposodite. Ob tem našim bivšim učencem nudimo še dodaten popust.

Seveda je poskrbljeno tudi za vašo varnost. Kljub hitremu napredku boste še vedno kar nekajkrat pristali v vodi, a brez tega učenje ne bi bilo zabavno.

Pogosto zastavljena vprašanja

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj se zgodi, če je veter premočan ali prešibak za izvedbo tečaja?

V primeru, da napoved pokaže neugodne vremenske razmere vas bomo kontaktirali in tečaj prestavili na drugo uro ali drug dan. Če se veter nenadoma spremeni med tečajem, bomo preostanek učne ure izvedli drugič. Takšnih sprememb ni veliko, saj je veter na našem delu obale običajno stabilen.

Je izposoja opreme vključena v ceno tečaja?

Da, vsa potrebna oprema je vključena v ceno tečaja.

Koliko mora biti star otrok, da se lahko uči windsurfati?

Načeloma vsaj 6 let, a je veliko odvisno tudi od njegove fizične kondicije in motorične spretnosti.

Lahko garantirate, da bom po dveh urah znal sam jadrati na deski?

100% garancija pri učenju žal ni mogoča. Po naših izkušnjah je 99% učencev po dveh urah osvojilo osnove surfanja, tako da so tudi vaše možnosti izredno dobre. Prosimo pa vas, da ne pričakujete profesionalnega znanja že po dveh urah. Žal to ni mogoče.

Kaj se bom naučil/a med začetniškim tečajem?

Naučite se kako pravilno stati na deski, kako pravilno pasti z deske, kako dvigniti jadro, kako ga držati in kako z njim delati, kaj se zgodi ko jadro premaknete, kako se prilagoditi vetru, kako spremeniti smer in kako izvesti obrat. Skratka vse kar potrebujete, da lahko začnete sami eksperimentirati na surfu.

Prijavni obrazec