Jadrnica Sun Odyssey 54 DS se nahaja v marini Šibenik (Marina Mandalina). Zgrajena je bila leta 2005, kar pomeni, da je barka stara 14 let. Ima 5 kabin in je primerna za največ 10 ljudi.

Jadrnica je dolga 16.75m, široka 4.87m in ima 2.30m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Jadrnica Sun Odyssey 54 DS ima motor 100 hp.

Sun Odyssey 54 DS (Odin)

Šibenik (Marina Mandalina)


Država: Croatia
Tip: Jadrnica
Leto: 2005
Dolžina: 16,75 m
Št. kabin: 5
Ležišča: 10
Širina: 4.87 m
Ugrez: 2.30 m
Motor: 100 hp
Rezervoar: 410.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.