Najem jadrnice Oceanis 41 se nahaja v marini Zadar (Marina Zadar), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2012, kar pomeni, da je barka stara 12 let. Ima tri kabine in je primerna za največ 8 (6+2) ljudi.

Jadrnica je dolga 12.5m, široka 4.20m in ima 2m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Jadrnica Oceanis 41 ima motor 40 hp.

Oceanis 41 (OC 41-12-CRO)

Zadar (Marina Zadar)


Država: Croatia
Tip: Jadrnica
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2012
Dolžina: 12,5 m
Št. kabin: 3
Ležišča: 8 (6+2)
Širina: 4.20 m
Ugrez: 2.05 m
Motor: 40 hp
Rezervoar: 200.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.