Najem jadrnice Lagoon 46 se nahaja v marini Rogoznica (Marina Frapa), Hrvaška. Zgrajena je bila leta 2022, kar pomeni, da je barka stara eno leto. Ima 3 (3 + 2) kabin in je primerna za največ 10 (8 + 2) ljudi.

Katamaran je dolga 46.0m, široka 26 ftm in ima 4m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Katamaran Lagoon 46 ima motor 2x57 HP.

Lagoon 46 (Lagoon 46)

Rogoznica (Marina Frapa)


Država: Croatia
Tip: Katamaran
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2022
Dolžina: 46,0 m
Št. kabin: 3 (3 + 2)
Ležišča: 10 (8 + 2)
Širina: 26 ft
Ugrez: 4 ft
Motor: 2x57 HP
Rezervoar: 1040.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto (tedenski najem)

Podobne jadrnice, ki vas utegnejo zanimati

Iskanje ni vrnilo rezultatov

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo z najemom jadrnic na Hrvaškem, v Italiji in Grčiji.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.