Jadrnica Hanse 430 se nahaja v marini Biograd (Marina Kornati). Zgrajena je bila leta 2008, kar pomeni, da je barka stara 11 let. Ima štiri kabine in je primerna za največ 9 (8+1) ljudi.

Jadrnica je dolga 13.3m, široka 4.18m in ima 2.23m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Jadrnica Hanse 430 ima motor 50 hp.

Hanse 430 (Karina (sails 2014)

Biograd (Marina Kornati)


Država: Croatia
Tip: Jadrnica
Tip storitve: Najem brez skiperja
Leto: 2008
Dolžina: 13,3 m
Št. kabin: 4
Ležišča: 9 (8+1)
Širina: 4.18 m
Ugrez: 2.23 m
Motor: 50 hp
Rezervoar: 230.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Cenik skozi vse leto

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.