Motorni čoln Ferretti 68 se nahaja v marini Sukošan (Marina Dalmacija). Zgrajena je bila leta 2006, kar pomeni, da je barka stara 13 let. Ima štiri kabine in je primerna za največ 8 ljudi.

Motorni čoln je dolga 20.63m, široka 5.63m in ima 2.74m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Motorni čoln Ferretti 68 ima motor 1x1300 hp.

Ferretti 68 (Pax)

Sukošan (Marina Dalmacija)


Država: Croatia
Tip: Motorni čoln
Leto: 2006
Dolžina: 20,63 m
Št. kabin: 4
Ležišča: 8
Širina: 5.63 m
Ugrez: 2.74 m
Motor: 1x1300 hp
Rezervoar: 4000.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.