Jadrnica Delphia 40.2 se nahaja v marini Šibenik (Marina Mandalina). Zgrajena je bila leta 2007, kar pomeni, da je barka stara 12 let. Ima tri kabine in je primerna za največ 7 ljudi.

Jadrnica je dolga 11.95m, široka 3.94m in ima 2.19m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Jadrnica Delphia 40.2 ima motor VOLVO D2-40.

Delphia 40.2 (DESIDERATA)

Šibenik (Marina Mandalina)


Država: Croatia
Tip: Jadrnica
Leto: 2007
Dolžina: 11,95 m
Št. kabin: 3
Ležišča: 7
Širina: 3.94 m
Ugrez: 2.19 m
Motor: VOLVO D2-40
Rezervoar: 210.00 l

Pošljite nam povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.