Jadrnica Bavaria 42 Match se nahaja v marini Šibenik (Marina Mandalina). Izdelana je bila leta 2004, kar pomeni, da je stara 14 let. Ima 3 kabine in je primerna za največ 7 ljudi.

Jadrnica je dolga 12.46m, široka 3.74m in ima 2.15m ugreza. Zaradi velikega ugreza morate paziti, ko plujete okrog otokov Uglajn in Pašman, da ne bi slučajno nasedli. Jadrnica Bavaria 42 Match ima motor Volvo 55.

Bavaria 42 Match (Harlequin)

Šibenik (Marina Mandalina)


Država: Hrvaška
Tip: Jadrnica
Leto: 2004
Dolžina: 12,46 m
Št. kabin: 3
Ležišča: 7
Širina: 3.74 m
Ugrez: 2.15 m
Motor: Volvo 55
Rezervoar: 150.00 l

Pošlji povpraševanje

Jadrnica ni na voljo v tem terminu. Prosimo izberite drug termin.

Jadrajte z Gremo jadrat

Bodisi, da ste šele začeli sanjati o dopustu na jadrnici ali pa ste že stari morski volk in vam življenje na jadrnici ni tuje - želimo vam pomagati, da boste našli svoj najlepši zaliv in peščeno plažo, najbolj pisan otok ali doživeli najpristnejšo jadralsko izkušnjo.

ekipa Gremo jadrat

Zavarovanje rizika odpovedi

Jadranje, turistično potovanje, počitnice ... so lepi in veseli dogodki, ki sestavljajo album prijetnih vtisov v življenju. Življenje pa je tudi polno presenečenj in nepredvidljivih dogodkov. Da bo načrtovanje oz. pričakovanje vašega potovanja lažje in varnejše, smo za vas pripravili zavarovanje rizika odpovedi turističnih potovanj Zavarovalnice Sava.